Blagdan Tijelova 11.06.2020. proslavili smo na župnom zemljištu, mjestu izgradnje buduće crkve svečanim euharistijskim slavljem i procesijom ulicama svoje župe.

Svečanu misu predvodio je je upravitelj župe vlč. Marka Čolaka uz koncelebraciju p. Božidara Nagy-a postulatora za kanonizaciju bl.Ivana Merza i dr. Josipa Beljana.

U svojoj  homiliji župnik je  istaknuo: „Postanimo danas kruh za druge jer time ništa ne gubimo, naprotiv-time dobivamo. Kao što pšenično zrno umirući dobiva svoje pravo određenje: postaje klas, bogat novim zrnima, tako ćemo i mi svojim samodarivanjem doživjeti vlastito ispunjenje, vlastito ostvarenje koje rađa radošću, unutarnjim mirom i predokusom punine života u i sa  Kristom.“

Nakon mise župljani su  se procesiji s Presvetim Oltarskim Sakramentom uputili ulicama Župe časteći i slaveći Krista živoga i svjedočeći svoju vjeru i svoje predanje Kristu. Uz zajedničku molitvu i pjevanje euharistijskih pjesama procesija se zaustavila na četiri postaje. Svatko je nosio svoje molitve i čežnje, a svima je bila jedna zajednička, molitva za izgradnju župne crkve.