Dragi mladi,

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 17. rujna ove godine u Bjelovaru, sjedištu Bjelovarsko-križevačke biskupije pod geslom "Gore srca".

Susret je zamišljen kao jednodnevno okupljanje koje će započeti prigodnim programom i ručkom u župama Bjelovarsko-križevačke biskupije, odakle će se mladi uputiti prema Bjelovaru. Ondje će biti organizirana procesija kroz grad prema stadionu na kojem će biti središnje euharistijsko slavlje.

Na Susret se mogu prijaviti mladi od navršene 15. pa do 30. godine života.

Potrebno je prijaviti se do 7. kolovoza ovdje na poveznici ili u župnom uredu, kako bi mogli sudjelovati na susretu i Euharistijskom slavlju, dobiti majice i akreditacije.

Nakon prijave potrebno je platiti kotizaciju od 40 kn do 7. kolovoza. Molimo vas da, ukoliko se prijavljujete u župnom uredu, odmah platite i kotizaciju. Ako se prijavljujete preko ovoga obrasca, novac za kotizaciju naknadno donesite u župni ured.

Punoljetni mladi dužni su nakon prijave potpisati Suglasnost za obradu podataka u župnome uredu, a svim maloljetnicima koji se prijavljuju, roditelj treba doći u župni ured potpisati suglasnost.